Comunicat

Benvolguts amics, clients …

Després de 18 anys i 15 edicions consecutives amb Estrella Michelin, Bou restaurant (antic Molí d’en Bou) acaba el seu cicle. He decidit tancar una etapa molt important de la meva vida professional i personal. Han estat uns anys intensos, enriquidors i molt hermosos durant els quals, he invertit tots els meus esforços per posar la cuina mallorquina al millor nivell.

La meva energia no desapareix. La meva energia es transforma, evoluciona, es concentra per arribar a més públic, ser més proper, més accessible, atendre-personalment, un a un, cara a cara i, en definitiva, per ser feliç i fer-vos feliços.

Seguirem a Sa Coma, la meva casa, amb un format més simple però, amb la mateixa cuina de sempre, honesta i sincera, presentant-me com el que realment sóc … Tomeu Caldentey “cuiner”.

Tomeu Caldentey Soler

Coneix el nou concepte Tomeu Caldentey, “cuiner”

tomeucaldentey.com