Benvingut

 

Bou Restaurant és l’experiència gastronòmica que lidera Tomeu Caldentey proposant un viatge sensorial exclusiu per a un grup concís de comensals.

2015 va ser un any especial per a l’equip de Tomeu Caldentey. Celebrant el seu 15 aniversari Es Molí d’en Bou va canviar de nom i passà a ser Bou Restaurant. Un nom que representa un nou concepte però amb els mateixos principis que li atorgaren l’Estrella Michelin a l’any 2004.

Al 2017 i amb l’experiència de 14 anys consecutius revalidant la preuada Estrella, l’equip de Tomeu Caldentey els proposa deixar-se endur pels impulsos de “Bou 2017”.

Oblidin el que han viscut fins ara a un restaurant i venguin sense idees preconcebudes. No pensin que s’asseuran exclusivament a una taula. La proposta “Bou 2017” és molt diferent.

Com a alternativa al nostre menú "BOU 2017", aquesta temporada 2017 també introduïm el menú "BOU 2017 SAMPLE", que ho oferim els dimecres nit i els dissabtes migdia.